Vertaalbureau Vertalingen.nl; uw full-service vertalingen in meer dan 30 talen!

  • Ervaren native speaking vertalers
  • ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland!)
  • Altijd een check door een vakspecialist
  • Ontvang binnen 2 uur een offerte


Vrijblijvende offerte Werkwijze

Achter de schermen: Oetske Gratama

In de rubriek ‘Achter de schermen…’ lees je persoonlijke verhalen van onze medewerkers en vertalers. Ditmaal onze regelaar en office manager: Oetske!

Ik, Oetske, werk nu ruim twee jaar met veel plezier bij Vertalingen.nl. We werken als een goed geolied team waarin iedereen zijn sterkte kanten kan benutten. Naast de dagelijkse werkzaamheden trek ik graag wat specifiekere zaken naar me toe op gebied van hr, facilitair en de grotere accounts.

Mijn achtergrond is vrij divers: van juridisch tot hr en voeding. Als echte regelaar kan ik me in deze functie overal tegenaan bemoeien ;-).

Wat dit bedrijf zo bijzonder maakt, is de enorm leuke werksfeer! Naast flink doorwerken, lachen we heel wat af. Geen dag is hetzelfde met zoveel verschillende klanten en vertalers.

Meestal vertalen we serieuze managementinformatie, documenten voor rechtszaken of wetsvoorstellen, maar soms ook liefdesbrieven aan een toekomstige internetbruid of een oproep in het plaatselijke Franse sufferdje voor een verloren knuffel van een ontroostbaar klein meisje. Onze prioriteiten zijn helder, tot op heden is de knuffel nog niet terecht…


Top