Vertaalbureau Vertalingen.nl; uw full-service vertalingen in meer dan 30 talen!

  • Ervaren native speaking vertalers
  • ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland!)
  • Altijd een check door een vakspecialist
  • Ontvang binnen 2 uur een offerte


Vrijblijvende offerte Werkwijze

Ben jij ook zo dol op de autocorrect functie van je mobiele telefoon?

Je herkent het vast wel, typ je een berichtje aan iemand en zonder dat je het wilt of erg in hebt verandert een woord of meer woorden door de autocorrect functie ineens in een heel ander woord. En als je pech hebt in een heel gek woord. Vaak heb je ook nog eens haast waardoor het je niet opvalt en je het bericht dus verstuurd met dat rare woord. Geen handige combinatie dus.

Grappige autocorrect

Hilarische berichten krijg je dan soms. Ik moet ook zo lachen als het mij overkomt. Vooral de minder moderne mensen onder ons zoals mijn ouders overkomt dit vaak. Die zijn al blij al ze een berichtje hebben getypt en letten dan niet zo snel op de autocorrect functie. Vaak als je ze er gekscherend op wijst dan typen ze het gewoon nog een keer wat de situatie alleen nog maar lachwekkender maakt.

Uitzetten

Als dit soort situaties te vaak gebeuren, kan het behoorlijk vervelend gaan worden. Je kan deze functie dan ook gewoon simpelweg uitzetten. Kijk even in je telefoon bij instellingen. Als je echt even wilt lachen moet je de website Damn you autocorrect eens gaan bekijken. Zij verzamelen deze lachwekkende berichten. Erg grappig!


Top