Extra diensten

Vertalingen.nl is een vertaalbureau met gespecialiseerde vertalers voor onder meer juridische vertalingen, technische vertalingen én het vertalen van commerciële documenten of overheidsdocumenten. Daarnaast bieden wij ook onderstaande diensten aan:

Redigeren van teksten

Redigeren is een kwaliteitscontrole die verder gaat dan correctie. Naast het opsporen van schrijf- en grammaticale fouten wordt er ook gecontroleerd op de vertaalkwaliteit, terminologie, consistentie, en aansluiting van de vertaling op de brontekst. Vertalingen.nl verzorgt ook de redactie van uw teksten.

Tolkenservice

Vertalingen.nl heeft meer dan 40 jaar ervaring in tolkwerkzaamheden voor het bedrijfsleven en overheden. We beschikken over een uitgebreid netwerk van zeer gekwalificeerde congres-, gespreks- en gerechtstolken.

Tekstschrijvers

Naast vertalen, biedt Vertalinegn.nl nog een unieke service: onze tekstschrijvers stellen uw teksten op waarna onze moedertaalsprekers aan de slag gaan om uw teksten te vertalen in de doeltaal.

DTP-service

Desktop publishing is het bewerken en opmaken van documenten voor drukwerk met speciale software. Hier kan Vertalingen.nl u uitstekend bij van dienst zijn dankzij onze DTP-service.

Een vertaalbureau voor elke stad

Top