Bellen Offerte aanvragen
Extra diensten

DTP-service

Naast vertalen kunnen we ook het hele proces van vormgeving en desktop publishing (DTP) voor je verzorgen: onze DTP-service. Dan ben je ervan verzekerd dat de complete opmaak na het vertaalproces in orde is en je document direct geprint kan worden.

Met onze DTP-service:

  • loop je geen kans op fouten met afbrekingen, leestekens, etc.
  • heb je geen omkijken meer naar de opmaak/vormgeving
  • bespaar je veel tijd
  • en is je document meteen gebruiksklaar!

Wat is DTP?

Desktop publishing is het bewerken en opmaken van documenten voor drukwerk met speciale software. Zoals boeken, tijdschriften, brochures en webteksten. De tekst in de ene taal wordt vervangen door een tekst in een andere taal waarbij de originele lay-out van je document intact blijft.

Door verschillen in onder andere woordlengte, taalbegrip en leestekens is DTP vaak noodzakelijk. Anders past de doeltekst niet of sluipen er fouten in je document.

De voordelen

Vaak loop je zelf te knoeien met het op de juiste manier weergeven van een vertaling in bijvoorbeeld een brochure. De uitlijning klopt niet, er zit te veel witruimte aan de bovenkant en de tekst is niet leesbaar. Ervaar het gemak van onze DTP-service en laat onze specialisten je document gereed maken voor publicatie. Dat bespaart jou weer tijd en moeite.

In bijna alle bestandsformaten

Onze ervaren DTP-specialisten werken onder meer met InDesign, Photoshop, Illustrator, QuarkXpress, FrameMaker en PageMaker en Autocad. We leveren een opgemaakt bestand aan in hetzelfde formaat. De lay-out van het brondocument blijft geheel intact.

We verzorgen het complete proces zodat jij er geen omkijken naar hebt!

Jij hebt een vraag?
Wij het antwoord
Neem contact op

Hoe kunnen we je helpen?