Tolken

Vertalingen.nl heeft meer dan 40 jaar ervaring in tolkwerkzaamheden voor het bedrijfsleven en overheden. We beschikken over een uitgebreid netwerk van zeer gekwalificeerde congres-, gespreks- en gerechtstolken.

Wij garanderen:

  • Gekwalificeerde tolken, gespecialiseerd in uw vakgebied
  • Tolken voor meer dan 200 talen
  • Geen onnodige procedures, snelle service

Voor elke situatie een tolk

In verschillende situaties heeft u verschillende tolken nodig. Wij leveren professionele en ervaren tolken voor meer dan 200 talen. Zoekt u een professionele tolk voor een rechtszitting of juist een tolk die gespecialiseerd is in onderhandelingen? Elke tolkopdracht is verschillend en daarom werken wij met een groot netwerk van tolken die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden.

Online tolken

Nieuw is onze online tolkenservice. We verzorgen online (telefoon)tolken voor zowel bedrijven en overheden als expats, via o.a. Skype, FaceTime en Hangout. Onze professionele tolken beschikken over zeer goede communicatieve vaardigheden en beheersen de benodigde talen perfect. Uw online tolk zorgt ervoor dat uw boodschap juist en op professionele wijze wordt overgebracht.

Tolken in meer dan 200 talen!

Wist u dat Vertalingen.nl online tolken kan inzetten in meer dan 200 talen? Denk bijvoorbeeld aan: Frans, Italiaans, Spaans, Duits, Chinees, Engels, Grieks, Hebreeuws, Japans, Latijn, Portugees en Russisch. Kortom: snel een online tolk nodig? Vertalingen.nl regelt het voor u!

Een vertaalbureau voor elke stad

Top