Vertaalbureau Vertalingen.nl; uw full-service vertalingen in meer dan 30 talen!

  • Ervaren native speaking vertalers
  • ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland!)
  • Altijd een check door een vakspecialist
  • Ontvang binnen 2 uur een offerte


Vrijblijvende offerte Werkwijze

Google Translate is vernieuwd

Google Translate heeft een grote update gekregen. De vertaalapp van Google is niet alleen strakgetrokken in lijn met de huisstijl van iOS 7 én van Google, maar hij is ook voorzien van een aardige nieuwe functie. Behalve typen, plakken en inspreken is er nu nog een manier om woorden in te voeren om te laten vertalen in de applicatie: door middel van je eigen handschrift. Je schrijft woorden met je vinger op het scherm en die worden vervolgens vertaald door de handige app.

Nieuwe visitekaartje van Google Translate

Na de spraaktechnologie van Google Translate geeft de applicatie daarmee opnieuw een visitekaartje af voor de knappe technieken die Google in huis heeft. Het uitlezen van allerlei handschriften betekent immers dat de software tig variaties op elke letter moet herkennen. De handschriftherkenning werkt in 49 talen: net zo makkelijk als Westerse talen die je ‘gewoon’ van links naar rechts schrijft, kan de applicatie ook overweg met talen als bijvoorbeeld Chinees. De nieuwste talen die in de update zijn toegevoegd zijn Bosnisch, Cebuano, Hmong, Javaans, Khmer, Lao en Marathi.

Computervertalingen

Voor we het weten leven we in een wereld waarin iedereen elkaar ‘verstaat’, ongeacht welke taal we spreken. Hoe geavanceerd de laatste vertaalapplicaties ook zijn, het blijven computervertalingen.


Top