Vertaalbureau Vertalingen.nl; uw full-service vertalingen in meer dan 30 talen!

  • Ervaren native speaking vertalers
  • ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland!)
  • Altijd een check door een vakspecialist
  • Ontvang binnen 2 uur een offerte


Vrijblijvende offerte Werkwijze

Het langste Nederlandse reclamespotje ooit is van… Bolletje!

Heb jij ook afgelopen vrijdag naar de regionale omroep 1Twente gekeken? Niet? Dan heb je de langste Nederlandse tv-commercial ooit gemist.

Geheim wapen

Bolletje heeft namelijk weer een spraakmakende commercial gelanceerd. Een bijna twee uur lang durende reclame waarin een Nederlander tegen een Bulgaar strijdt tijdens een schaaktoernooi. Op het eerste gezicht een behoorlijk saaie wedstrijd… totdat de Bulgaar een geheim wapen uit zijn zak tovert.

Spraakmakend

Spraakmakend is inderdaad het juiste woord voor de prachtige campagnes van Bolletje in samenwerking met reclamebureau ETCETERA. Ken je nog het reclamespotje waar een bouwvakker zijn middelvinger opsteekt naar de politie? Hilarisch! Ook de Pepernoten Plu is een geweldig hersenspinsel van Bolletje en ETCETERA. Geen platgetrapte of besmeurde pepernoten meer. Parapluutje open en hop alle pepernoten vallen zo in je plu tijdens de jaarlijkse Sinterklaasintocht.

Nederlands record

Een wereldrecord vestigen doe je niet zomaar. Daarom is de commercial afgelopen weekend in zijn geheel op televisie uitgezonden op de regionale zender 1Twente. Een logische keuze aangezien het geboortehuis van Bolletje in het hart van Almelo ligt.

Ontknoping

Geen tijd om bijna twee uur lang naar een reclamespotje te kijken? Zap dan even naar 1:56:00 en kijk wat de Bulgaar doet om meer wat snelheid in de wedstrijd te gooien…

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=brW3XQ5SZfM]


Top