Vertaalbureau Vertalingen.nl; uw full-service vertalingen in meer dan 30 talen!

  • Ervaren native speaking vertalers
  • ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland!)
  • Altijd een check door een vakspecialist
  • Ontvang binnen 2 uur een offerte


Vrijblijvende offerte Werkwijze

Een metamorfose voor de website van Vertalingen.nl

Een stijlvolle aankleding, warme uitstraling, natuurlijk en verzorgd opgemaakt, maar vooral: makkelijk in gebruik. Onze website had behoefte aan een make-over die aansluit bij ‘de binnenkant’ van ons vertaalbureau. Die hebben wij hem gegeven.

In de afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de website. Zo hebben we de techniek aan de achterkant verbeterd en hebben vormgeving en inhoud een metamorfose ondergaan. Ons doel was: een uiterlijk dat past bij het karakter van ons bureau in een sfeer waarin we graag zakendoen met u. Natuurlijk met de informatie die voor u belangrijk is, overzichtelijk ingedeeld en makkelijk te vinden.

Oordeel zelf

Zelf zijn we blij met onze nieuwe ‘look & feel’. Natuurlijk horen we ook graag de mening van onze klanten. Klik rond en oordeel zelf! Heeft u verbeterpunten of andere opmerkingen of suggesties, mail dan naar info@vertalingen.nl.

Upgrade

De make-over is meteen het startpunt van een upgrade van onze gehele communicatie. De komende tijd krijgen bijvoorbeeld ook Buro Technische Vertalers en Buro Juridische Vertalers een metamorfose. Ook onze overige communicatiemiddelen passen we waar nodig aan. En daarbij is uw input altijd zeer waardevol. Mocht u daarover iets willen delen met ons, geef het dan gerust door via info@vertalingen.nl.


Top