Native speakers

Vertalingen.nl verzorgt alle denkbare vertaalopdrachten; we werken hiervoor samen met uitsluitend ervaren native speaking (= moedertaalvertalers) vakspecialisten. Hoogopgeleide taalkundige vakmensen voeren de opdrachten voor u uit. Vertalingen.nl werkt met een strikte selectieprocedure voor haar vertalers aangezien kwaliteit onze missie is.

Wij waarborgen dat uw vertaling dezelfde boodschap en toon heeft als de brontekst. Een correctieronde en een kwaliteitscontrole van de op te leveren vertaling zijn bij de prijs ingebrepen.

Verstand van zaken

Naast onze vaste Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse vertalers, beschikken we over een uitgebreid netwerk van freelance vertalers voor andere taalgebieden. Daarnaast werken wij samen met collega-vertaalbureaus en een vast netwerk van vertalers over de hele wereld. Hierdoor kunnen we voor elke opdracht de juiste mensen inzetten en topkwaliteit garanderen, zelfs bij zeer krappe deadlines.

Wij kijken niet alleen naar de taalkundige kant. Ook bestandstechnisch zullen wij samen met u de beste oplossing kiezen, want daar vallen ook veel tijd en kosten te besparen. Per klant en taalcombinatie bouwen wij m.b.v. geavanceerde software een vertaalgeheugen op. Dit bespaart tijd (en kosten) en verhoogt de consistentie van de termen in de vertalingen. Bij ons krijgt u meer dan 40 jaar vertaalervaring gecombineerd met de techniek van nu! Een taal goed beheersen is niet genoeg, verstand van zaken is minstens zo belangrijk!

Vakgebieden

Juridisch, technisch, agrarisch, financieel, economisch, ICT, commercieel, toerisme, etc. Wij vertalen o.a. uw correspondentie, website, contracten, aktes, diploma’s, handleidingen, verpakkingsteksten, brochures en folders… in alle talen!

Kortom: met Vertalingen.nl kiest u voor kwaliteit, continuïteit en betaalbaarheid. Vertalen zoals u het bedoelt!

Een vertaalbureau voor elke stad

Top