Veelgestelde vragen / Hoe kom ik achter het woordenaantal?

De meest eenvoudige manier achter het woordenaantal te komen is door de woorden te tellen in Word. Ook in andere programma’s, zoals PowerPoint, is het mogelijk om woorden te tellen. Klik op de Help-knop in het programma om erachter te komen hoe u woorden kunt tellen in het desbetreffende programma.

In alle andere gevallen kunt u ons het bestand per e-mail toesturen. Wij maken dan een vrijblijvende analyse voor u.

Posted in: Vertaalproces

Terug naar overzicht Veelgestelde vragen
Top