Vertaalbureau Vertalingen.nl; uw full-service vertalingen in meer dan 30 talen!

  • Ervaren native speaking vertalers
  • ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland!)
  • Altijd een check door een vakspecialist
  • Ontvang binnen 2 uur een offerte


Vrijblijvende offerte Werkwijze

Speciaal K3-optreden met erkende doventolken

K3 is een grote hit onder veel jonge kinderen. Er kan volop worden gedanst, gezongen en gesprongen op de vrolijke liedjes van het kleurrijke drietal. Om iedereen, ook dove en slechthorende kinderen, te kunnen laten genieten van de muziek van K3 zijn er geregeld voorstellingen waarbij doventolken aanwezig zijn. Zowel in België als in Nederland!

Doventolken in Plopsaland

Afgelopen weekend traden de meiden van K3 live op in Plopsaland De Panne met hun K3 Roller Disco Dag show. Een groot festijn met de meest bekende hits en swingende dansjes. Deborah Dehaerne, tolk Vlaamse Gebarentaal, vertaalde live de voorstelling van K3. Ze vertaalt niet alleen de teksten, maar maakt de muziek visueel zodat iedereen het ritme voelt en mee kan doen met de show. Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne laat weten dat ze Deborah al vaker hebben ingescheld om K3 live te vertalen.

“We kregen hierop enorm veel positieve reacties uit allerlei hoeken waardoor we ook dit jaar weer aan Deborah de vraag hebben gesteld. Op die manier krijgen alle kinderen de kans om 100% van het K3-optreden te genieten.”

K3-optreden in Breda

Op zondag 21 oktober treedt K3 op in Nederland, in Breda. Om 11 uur gaat het feest van start en er zal net als in Plopsaland, een doventolk aanwezig zijn om het evenement live te vertalen naar Nederlandse Gebarentaal.


Top