Ontvang 50% korting op het vertalen van uw website of documenten

Bent u als Drents of Fries bedrijf van plan de stap naar het buitenland te maken? Wilt u uw website en andere marketingdocumenten laten vertalen? Maak het uzelf dan gemakkelijk en laat uw provincie meebetalen – tot wel 50% korting – aan uw internationale avontuur!

Vertaalbureau Vertalingen.nl is gespecialiseerd in alle talen en verzorgt de vakkundige vertaling van uw website en andere documenten in de taal van uw keuze. Ook heeft u geen omkijken naar het aanvragen van de subsidie. Wij werken namelijk samen met SCORE !®, een in Drenthe gevestigd adviesbureau met ruime ervaring en kennis op het gebied van subsidies. Eenvoenvoudiger kan bijna niet, want SCORE !® verzorgt de gehele subsidie-aanvraag voor u!

Wat zijn de voordelen?

  • De subsidie wordt doorgaans binnen vijf weken toegekend
  • U betaalt vooraf en ontvangt snel daarna de subsidie op uw rekening
  • Geen administratieve rompslomp: we nemen alles uit handen!

Check: voldoe ik aan de voorwaarden?

Om in aanmerking te komen voor de subsidie ‘Internationaal ondernemen’ dient u te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • uw bedrijf behoort tot het MKB
  • uw bedrijf is gevestigd in de provincie Friesland of Drenthe
  • uitgesloten bedrijfstakken Drenthe: visserij en aquacultuur
  • uitgesloten bedrijfstakken Friesland: primaire landbouw, visserij, aquacultuur en goederenvervoer over de weg
  • de maximale subsidie bedraagt 50% van de subsidiabele kosten op het vertalen van uw website en andere documenten tot een maximum van € 5000,-
  • op het moment van de aanvraag zijn er nog géén verplichtingen aangegaan met betrekking tot deze internationale activiteiten

Toekenning van de subsidie vindt plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de provincie Drenthe/provincie Friesland en kan worden ingetrokken, gewijzigd of komen te vervallen indien deze niet binnen de voorwaarden van de subsidieverlening valt. Translingua t.t.i. BV, handelend onder de namen Vertalingen.nl, Buro Juridische en Technische Vertalers, is niet aansprakelijk voor afwijzing van of het moment van toekenning van subsidies en de beschikbaarheid van de begrotingsbedragen.

Wilt u meer weten of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul het formulier hiernaast in of bel ons op +31 (0)10-436 4666.

Een vertaalbureau voor elke stad

Top