Tarieven

U kunt bij ons rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze tarieven zijn aantrekkelijk en u komt bij ons niet voor verrassingen te staan. In onze transparante tarievenstructuur berekenen we slechts het aantal vertaalde woorden, minus de herhalingsgraad. Alle prijzen zijn altijd inclusief de standaard correctieronde.

Tarieven vertaalbureau

De vertaaltarieven zijn gebaseerd op het aantal woorden geteld in de vertaling (doeltaal-telling). Iedere vertaling staat op zich. De prijs wordt bepaald door onder andere de omvang, de soort en de gewenste deadline van de vertaling.

Prijzen zijn inclusief correctieronde

We vinden het belangrijk om een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden, afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze vertalingen worden standaard aan een tweede vertaler voorgelegd voor een correctieronde. Zo kunnen wij vertalingen van hoge kwaliteit bieden.

Verschillende tarieven voor talencombinaties

Bepaalde talencombinaties zijn goedkoper dan andere. De prijs van een vertaling wordt bepaald door onder meer de schaarste of juist overvloed van de specialistische linguïstische kennis die nodig is voor een vertaling. Wij leveren vertalingen in alle talen. Daardoor is het lastig om één prijs per woord voor een vertaling te noemen.

Gratis proefvertaling

Om u ervan te verzekeren dat u met het juiste vertaalbureau in zee gaat, bieden wij bedrijven en organisaties eenmalig een gratis proefvertaling aan van maximaal 300 woorden. De perfecte manier om uzelf te overtuigen van de kwaliteit van onze vertalingen!

Een vertaalbureau voor elke stad

Top