Top 7 unieke zakelijke kerstgeschenken

Het is bijna kerst en het perfecte moment om je medewerkers, collega’s, belangrijke klanten of administratief personeel in het zonnetje te zetten en ze te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Natuurlijk hoef je niet te wachten tot kerst om je waardering te tonen. Je kunt het hele jaar door zakelijke geschenken sturen om je personeel te motiveren, een klant te bedanken of een topspeler binnen je bedrijf te belonen.

Zakelijke kerstgeschenken

Wat voor reden je ook hebt om een zakelijk geschenk te kopen, we hebben een leuke top 7 gemaakt met zakelijke (kerst)geschenken. De volgende cadeaus zijn ideaal voor de medewerkers binnen je organisatie, klanten, investeerders of bestuursleden. Wat je budget ook is, er zit zeker iets tussen voor je.

1. JewelCandles

Op zoek naar een creatief en toch zakelijk cadeau? Niet de standaard chique pen, maar geef deze onverwachte geurkaars cadeau. JewelCandles zijn namelijk niet zomaar kaarsen. In elke geurkaars zit een mooi sieraad verstopt. Laat de kaars branden, geniet van de aroma’s die vrijkomen en langzaam verschijnt daar een ring, armband of ketting met een waarde tussen de € 10 en € 250.

Duurt het branden van een kaars te lang? Geef dan een bruisbal cadeau of badzout. Kies uit een van de vele verschillende geuren en tover je kerstcadeau om tot een persoonlijk presentje.

Prijs: vanaf € 17,95

2. Koffiestrippenkaart

De motor achter elk bedrijf is koffie. Dus waarom geen koffiestrippenkaart van een koffiebar om de hoek voor je medewerkers? Voor klanten in het buitenland koop je een gift card handig online bij Starbucks. Een prima geschenk voor iedereen die houdt van koffie, thee of zoetigheden. Koop je een cadeau voor iemand die geen koffiefan is? Ga dan voor een restaurant giftcard voor een heerlijke lunch.

3. Goede doelen cadeaubon

We steunen massaal goede doelen in Nederland en daarbuiten. Vooral rond de feestdagen. Wat is er mooier dan een donatie te geven als cadeau voor je klant? Ideaal voor iemand die graag goede doelen steunt, of voor iemand die alles al heeft. Kies een non-profit organisatie die in lijn ligt met de pijlers van je organisatie of laat de ontvanger van je cadeau kiezen uit een lijst met verschillende goede doelen zoals de Goede Doelen Cadeaubon. Met deze cadeaubon kan de ontvanger kiezen uit zeven goede doelen zoals CliniClowns, Natuurmonumenten of War Child en de bon is te personaliseren met je bedrijfslogo.

4. Bloemenabonnement

Wie wil er nou niet verwend worden met een prachtige bos bloemen. Eentje die je hele woonkamer laat stralen. En dat niet eenmaal, maar meerdere keren. Een verse bos bloemen geef je als blijk van waardering of als bedankje voor de goede samenwerking. Verras je personeel of relatie en geef ze een bloemenabonnement cadeau.

Kies de grootte van je boeket: small, medium of large. Daarna kies je het aantal bezorgingen en klaar is je abonnement.

Prijs: vanaf € 17,95

5. Avondje naar de film

Door een filmvoucher cadeau te doen, geef je je relatie een unieke beleving. Iedereen kan zijn eigen film kiezen van romantisch tot doodeng. Maak het helemaal persoonlijk met een Amerikaanse bak met popcorn. Een bioscoopbon is leuk als eindejaarsgeschenk of als extraatje door het jaar heen.

Prijs: vanaf € 10,00

6. Brievenbuspost: opblaasbare kerstbal

Beschik je over een groot klantenbestand en ben je op zoek naar iets wat door de brievenbus past? Wat te denken van deze geinige opblaasbare kerstbal? Je slaat op de platte bal en hij wordt vanzelf gevuld met lucht. Een uniek zakelijk relatiegeschenk dat geheel te personaliseren is, ideaal voor de kerstdagen!

7. Geef een waterfles en help het milieu

Moedig je werknemers of klanten aan gezond te leven en water te drinken. Laat ze gehydrateerd blijven met deze bekende Dopper waterflessen. Je kan er fruit, verse munt of andere natuurlijke ingrediënten indoen aangevuld met kraanwater. En het is nog goed voor het milieu ook! Met elke slok die je neemt, help je de oceanen een beetje schoner te houden. Eén waterfles bestaat namelijk uit zo’n 40 plastic wegwerpflesjes per jaar. De Dopper waterflessen zijn ook ideaal om te voorzien van het logo van je bedrijf.

Prijs: vanaf € 12,50

Ons cadeau voor jou: 10% korting!

Bij een geschenk hoort natuurlijk een kaartje. Denk er ook rond de kerstdagen aan om je kerstkaarten of begeleidend schrijven te vertalen in de taal van je werknemers en klantrelaties. Dat zorgt net voor die extra persoonlijke touch. Vertalingen.nl kan je daar uitstekend bij helpen!

Speciaal voor de feestdagen geven wij ook een cadeautje weg: 10% korting op het vertalen van je kerstkaarten en nieuwjaarswensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een vertaalbureau voor elke stad

Top