Vertaalbureau Vertalingen.nl; uw full-service vertalingen in meer dan 30 talen!

  • Ervaren native speaking vertalers
  • ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland!)
  • Altijd een check door een vakspecialist
  • Ontvang binnen 2 uur een offerte


Vrijblijvende offerte Werkwijze

Trump gooit oortje weg: “Ik verstond je beter in je eigen taal”

Afgelopen vrijdag werd de Amerikaanse president Donald Trump hartelijk verwelkomd door zijn Argentijnse collega Mauricio Macri op de G20-top in Buenos Aires.

Vertolking via oortje

Echter, Trump had moeite om de Engelse vertaling van zijn Argentijnse collega, die te horen was via zijn oortje, te begrijpen. Trump pakte de hand van de Zuid-Amerikaanse leider en zei: “Ik denk dat ik je beter verstond in je eigen taal dan via dit oortje.” Daarna gooide de Amerikaanse president zijn oortje op de grond.

Tijdens een bijeenkomst waar getolkt wordt, moet je niet alleen beschikken over een goede tolk. Maar zeker ook over goedwerkende audioapparatuur. Dan kan nare verrassingen of ongemakkelijke situaties voorkomen.

Voor elke situatie een tolk

Vertalingen.nl beschikt over een speciale tolkenservice met een uitgebreid netwerk van zeer gekwalificeerde congres-, gespreks- en gerechtstolken. Een must, want elke tolkopdracht is verschillend. Zoek je een tolk voor een rechtszitting? Of juist iemand die is gespecialiseerd in onderhandelingen? Voor elke opdracht beschikken we over de juiste tok. Daarnaast tolken we in meer dan 200 talen.

Wil je meer weten? Neem dan even contact op of vraag een offerte aan.

Foto: Ricardo Ceppi/Getty Images


Top