Vertaalbureau Vertalingen.nl; uw full-service vertalingen in meer dan 30 talen!

  • Ervaren native speaking vertalers
  • ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland!)
  • Altijd een check door een vakspecialist
  • Ontvang binnen 2 uur een offerte


Vrijblijvende offerte Werkwijze

Uw LinkedIn-profiel meertalig in 7 stappen

Social media zijn in toenemende mate van belang voor het aangaan en onderhouden van zakelijke contacten. Professionals die internationaal georiënteerd zijn, profiteren van een profiel in twee of meer talen. LinkedIn, het populairste socialmediaplatform op zakelijk gebied, biedt deze mogelijkheid.

LinkedIn is met meer dan tweehonderd miljoen gebruikers het populairste zakelijk gebruikte mediaplatform ter wereld. Nederland is zelfs het land met relatief de meeste LinkedIn-gebruikers. Bovendien zal een profiel in de eigen taal gewaardeerd worden. Uw LinkedIn-account behaalt zo een hogere engagementscore, dus u heeft meer profijt van dit sociale medium. Toch maken nog maar weinig LinkedIn-users gebruik van de optie om hun profiel in verschillende talen online aan te bieden. De meeste profielen zijn standaard opgesteld in het Engels of – sinds kort pas mogelijk- in het Nederlands. Dit terwijl LinkedIn een onbeperkt aantal profielvertalingen toestaat naast het oorspronkelijke profiel.

Goed om van tevoren te weten: de profielstandaarden worden automatisch vertaald, maar de persoonlijke inhoud moet wel handmatig worden ingevoerd in de andere taal.

Hoe gaat u te werk?

1. Klik in het menu bovenaan de homepage op ‘Profile’.
2. Klik op de ‘Edit’-knop, rechts onder de profielfoto.
3. Klik op ‘Create profile in another language’ of ‘Profiel in een andere taal aanmaken’.
4. Vertaal uw professional headline (functieomschrijving) in de gekozen taal en klik op ‘Create Profile’ of ‘Maak profiel aan’.
5. Alle velden verschijnen nog in de oorspronkelijke taal. Kies voor het ‘potloodje’ om de teksten meteen te vertalen naar de nieuwe taal. Klik op ‘save’ of ‘opslaan’ en ga door naar het volgende veld om dat te vertalen.
6. Als alle velden zijn vertaald, scroll naar boven en kies de blauwe knop ‘Opslaan en Afsluiten’ of ‘Save and Exit’.
7. Herhaal deze handelingen eventueel in meer talen. LinkedIn stelt geen grenzen aan het aantal vertalingen.


Top