Blogs vertalen

Bedrijfsnieuws op maat

In samenwerking met externe bedrijven bedenken, maken en vertalen wij corporate blogs (lees: bedrijfsnieuws) en verzorgen wij de redactionele content. Wij leveren alle belangrijke services die komen kijken bij het realiseren van een professioneel blog: strategie, implementatie (o.a. WordPress), redactie, SEO en analyse.

Blogs vertalen en meer

Succesvolle bedrijfscommunicatie hebben een weldoordacht plan als basis. In samenwerking met professionele tekstschrijvers schrijven en redigeren wij nieuwsberichten, columns (ghost-writing), interviews, reviews, achtergrondverhalen, how-to-artikelen, etc. Wij maken een plan van aanpak en verzorgen de techniek. Onze aanpak vormt het concept voor iedere bestaande of nieuw op te zetten corporate blog met als doel uw website aantrekkelijk te maken voor uw bezoekers.

Wij leveren:

  • Ervaren en gespecialiseerde tekstschrijvers
  • Precies de juiste hoeveelheid content ook voor social media
  • 100% Uniek, ‘handgeschreven’ tekst (ontdaan van plagiaat)
  • Snelheid en deskundigheid
  • In alle talen

Onderscheidend vermogen

De uitdaging zit voor ons in het benutten van kansen en bedenken hoe zaken beter kunnen of moeten. De combinatie van tekst, marketing, sales en automatisering spreekt ons enorm aan. Wij onderscheiden ons door onze langjarige ervaring als vakidioten, opgedane ervaring als werknemer, de leerschool van het eigen ondernemerschap en de gevarieerde achtergronden. Wij zijn voor u een echte ‘sparringpartner’ en werken graag voor dynamische en creatieve bedrijven en instellingen.

Een vertaalbureau voor elke stad

Top