Software

Tegenwoordig worden software, games en apps steeds vaker vertaald in de moedertaal van de gebruiker. Wij passen uw softwareproduct aan de linguïstische, culturele en technische eisen van de doelmarkt aan. Kortom: softwarelokalisatie. Vertalingen.nl vertaalt uw software professioneel op alle fronten, zodat u uw softwareproduct zo goed mogelijk kan verkopen.

Software vertalen in elke gewenste taal

Tablets en smartphones worden door zowel jong als oud gebruikt. Veel software wordt geschreven in het Engels, maar lang niet iedereen beheerst deze taal voldoende. Daarom is het slim om een vertaalbureau in te schakelen om de programma’s te vertalen in de taal van de gebruiker.

Wilt u als softwareontwikkelaar uw klanten echt goed van dienst zijn, laat dan uw apps, games en programma’s in meerdere talen vertalen. Vertalingen.nl beschikt over een uitgebreid netwerk van professionele en ervaren softwarevertalers. Met de juiste kennis en achtergrond leveren wij u de beste vertalingen.

Consistentie bij vertalingen software

Consistentie is heel belangrijk bij het vertalen van programma’s. Een knop moet niet in de gebruikersinterface ‘Ondersteuning’ heten, terwijl het in de helpteksten gaat over de knop ‘Hulp’. Dat zorgt voor verwarring. Onze ervaren vertalers weten precies hoe ze software moeten vertalen en leveren u consistente en duidelijke teksten.

Uw planning is onze planning

Naast consistent vertalen, is ook de planning belangrijk. Wordt software gelanceerd, dan moeten alle verschillende taalversies op het juiste moment af zijn. Vertalingen.nl kan grote hoeveelheden tekst in korte tijd vertalen, zodat uw releasedatum niet in het nauw komt. Ook leggen we de terminologie voor de interface voor u vast, zodat uw eventuele vervolgopdrachten nog sneller worden vertaald.

Een vertaalbureau voor elke stad

Top