Vertaalbureau Vertalingen.nl; uw full-service vertalingen in meer dan 30 talen!

  • Ervaren native speaking vertalers
  • ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland!)
  • Altijd een check door een vakspecialist
  • Ontvang binnen 2 uur een offerte


Vrijblijvende offerte Werkwijze

Voor de taalliefhebber: congres De Taalstrijd op 13 november 2014

Alle taalliefhebbers opgelet! Volgende week barst er een heuse ‘taalstrijd’ los in Maarssen. Op donderdag 13 november organiseert communicatie-adviesbureau Hendrikx Van der Spek (HVdS) het congres De Taalstrijd.

Bekendste taalstrijd

De bekendste taalstrijd is toch wel de strijd tussen Nederlandstaligen en Franstaligen in België. Er wordt al jarenlang gestreden over de taalwetgeving, de taalgrens en de verfransing van Brussel. Maar er zijn nog veel meer strijdjes te bedenken. Denk aan taalstrijd op de werkvloer. Je houdt het zelf graag kort en simpel, maar je collega gaat graag voor uitgebreid en onderbouwd. Of de huisstijl is niet zo je ding en je gebruikt in de communicatie liever je eigen stijl.

Tijdens het congres De Taalstrijd gaan verschillende sprekers, specialisten en ervaringsdeskundigen onderzoeken welke taalstrijd zich waar afspeelt en wie er gelijk heeft.

Taalpolitie

En wat is er nou leuker om zelf als Taalpolitie op te treden?  Alle taalprofessionals en taalliefhebbers zijn van harte welkom om te luisteren naar bekende sprekers. Tijdens de breakout sessies speel je zelf de scheidsrechter en ga je de strijd aan of luister je naar voorbeelden uit de praktijk.

Aanmelden

Om het congres De Taalstrijd bij te wonen kun je je online aanmelden en direct aangeven welke workshops je graag wilt volgen. De deelnamekosten bedragen € 295,-.

Hendrikx Van de Spek

HVdS is gevestigd in Bussum en gespecialiseerd in het geven van trainingen, het schrijven van teksten en het detacheren van communicatieprofessionals. Ter ere van het 25-jarig jubileum in 2012 organiseerde HVdS een congres De Nieuwe Taal. Dit congres bleek een groot succes te zijn en daarom hebben ze besloten om dit jaar een nieuw congres te organiseren: De Taalstrijd.


Top