Vertaalbureau Vertalingen.nl; uw full-service vertalingen in meer dan 30 talen!

  • Ervaren native speaking vertalers
  • ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland!)
  • Altijd een check door een vakspecialist
  • Ontvang binnen 2 uur een offerte


Vrijblijvende offerte Werkwijze

Nieuwe naam & website

Vertalingen.nl heeft haar naam en website vernieuwd!

Rotterdam, oktober 2012

Met ingang van 1 januari 2012 zal de naam Translingua t.t.i. B.V. gewijzigd worden in Vertalingen.nl. Met deze naamswijziging zijn we er van overtuigd dat wij ons (nog) beter kunnen profileren als professioneel vertaalbureau. Natuurlijk hebben we als leverancier van kwaliteitsvertalingen naast deze naamswijziging ook een nieuwe website ontwikkeld. Naast een nieuwe frisse look bevat de nieuwe website nog meer en uitgebreidere informatie over onze vertaaldienstverlening en aanvullende diensten.

Wij gaan u breder informeren over zaken welke in de vertaalbranche spelen en laten opdrachtgevers aan het woord. Ook brengen we met de nieuwe website het laatste nieuws omtrent onze opdrachtgevers en we zijn te volgen via Twitter.

De kracht van Vertalingen.nl maakt ons ook uniek in de vertaalbranche. Wij verzorgen al ruim dertig jaar voor meer dan tweeduizend klanten naar grote tevredenheid allerlei vormen van vertaalwerk. We hebben een uitgebreide pool van zeer ervaren vertalers – native speaking vakspecialisten – die snel en kwalitatief goed vertaalwerk leveren. Vertalingen.nl waarborgt daarnaast dat uw vertaling dezelfde boodschap en toon heeft als de brontekst – proeflezen en kwaliteitscontrole zijn vanzelfsprekend inbegrepen.

Bovendien kunnen wij niet alleen de vertalingen maar ook de opmaak en tekstredactie verzorgen.

Kortom: met Vertalingen.nl kiest u voor kwaliteit, continuïteit en betaalbaarheid.

Neem gerust contact met ons op bij vragen, opmerkingen en/of suggesties. Hiervoor kan het contactformulier gebruikt worden.

Wij wensen u veel plezier op onze vernieuwde website!

Het Vertalingen.nl team!

Terug naar het overzicht


Top