Bellen Offerte aanvragen

Brexit documenten vertalen

Het Verenigd Koninkrijk treedt terug uit de Europese Unie – met of zonder akkoord. Een spannende tijd met veel onduidelijkheden en Engelse terminologie.

Brexit documenten vertalen

Vertalingen.nl is gespecialiseerd in het vertalen van juridische, technische, commerciële en overheidsdocumenten. Ook voor de brexit! We hebben ons uitgebreid verdiept in de brexit-materie en kunnen je uitstekend helpen bij het vertalen van allerhande brexit-documenten van en naar verschillende talen. Hieronder een aantal voorbeelden waarmee we je van dienst kunnen zijn.

Hulp bij douaneaangifte

Na de brexit gaan de grenzen dicht en moet er douaneaangifte worden gedaan bij het in- en uitvoeren van producten naar het Verenigd Koninkrijk. Heb je momenteel nog niet te maken met douaneaangiften, dan is het zaak om enige kennis te vergaren om de juiste gegevens te kunnen aanleveren. Je wilt uiteraard dat je goederen op tijd worden geleverd en daarnaast ben je in veel gevallen ook zelf verantwoordelijk voor deze aangifte. Het team van Vertalingen.nl legt je graag uit hoe je deze douaneformulieren in moet vullen. 

(Nieuwe) contracten opstellen

Het is nog niet bekend hoe de Britse wetgeving er na de brexit precies uit komt te zien, maar het is goed om contracten alvast goed door te lezen. Het is ook aan te raden om duidelijke afspraken te maken over de gevolgen van brexit in nieuwe contracten of als aanvulling op bestaande contracten. Heb je hulp nodig bij het vertalen van dergelijke contracten? Onze kundige en ervaren vertalers helpen je graag verder.

De algemene voorwaarden aanpassen

Wil je het risico op aansprakelijkheid voor de brexit verkleinen? Bijvoorbeeld voor de vertraging van producten omdat er weer grenscontroles gaan plaatsvinden? Of duidelijkheid over wie de kosten van douaneformaliteiten zoals invoerheffingen gaat betalen? Wijzig dan tijdig je algemene voorwaarden door er bijvoorbeeld een bepaling in op te nemen. Na aanpassing is het van belang om de voorwaarden te vertalen in de taal van je klanten. Uiteraard kun je ook daarvoor terecht bij onze professionele moedertaalvertalers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je graag een overzicht van de kosten van het vertalen van brexit documenten? Vul dan het offerteformulier in en ontvang binnen twee uur reactie. Ook als je ons graag persoonlijk wil spreken staan we uiteraard voor je klaar: +31 (0)10 – 436 4666.

Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vertel ons je wensen,
we helpen je graag